27 Nisan 2007

Shake İt Up Şekerim :))



Hem şeker hamurunu hem pandispanyasını kendim hazırlayarak yaptığım ilk pastam :))) Bol çikolatalı bir pandispanya, sade bir krema, ara kata serpiştirilmiş muzlar ve çikolata tadıyla dans eden şeker hamuru... Veeee romantik bir güzel kızın doğum günü, o neşeli kızın ağzından düşmeyen şarkısı... İyi ki doğdun İlknur Mutlu yıllar sana :)))

7 yorum:

nes-kafe dedi ki...

çok şeker olmuş ellerine sağlık :)

aylin dedi ki...

Burcucum,
Glikozsuz şeker hamuruyla mı yaptın yoksa buldun mu sonunda glikoz? Eğer glikoz bulmakta zorlanıyorsan ben sana kargo ile yollayayım... Bence çok düzgün olmuş kaplaması, tebrik ederim...
Sevgiler,

Adsız dedi ki...

Burcu, çok güzel olmuş .. birde yan poz istiyorum sanırım kalpler var yanlarda ..
sevgiler

HULYA dedi ki...

Pasta nefis görünüyor.Ellerinize sağlık.Ben de beklerim.Sevgiler

Evcilik Lezzetler dedi ki...

Nes teşekkürler:))
Aylin toz glikozdan yoğun bir çözelti hazırlayarak yaptım şeker hamurunu sorun neydi bilmiyorum tezgahtan toplarken bir kısmı dağıldı bir ihtimal jelatin az geldi tekrar deneme yapacağım yılmak yok :)) Yorumların ve sıvı glikoz yollama önerin için çokk teşekkürler aklımda olacak :)))
Nur evet kaplarken yanlar istediğim gibi olmadığı için kalplerle hareket kazandırmaya çalıştım :))
Hülya hanım teşekkürler hemen geliyorum :)))

Aybike Ceylan dedi ki...

Sevgili Burcu,
Ilk deneme ama pasta hic oyle soylemiyor. Elinize saglik. Iyi hafta sonlari ve sevgiler.

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Burcu çok sade ve zarif bir pasta olmuş. İlk deneme için de kaplama gayet başarılı. Tebrikler. Sevgiler,