22 Haziran 2007

Hardallı Kurabiye

Paylaşıldıkça artan lezzetler serisinin bir ürünüdür. Tarif Gül'de :))
Kırmızı biberi devre dışı bırakıp, hardal mikarını da iki kat artırdım. Tekerlek kurabiye şekli vermeye çalıştım.Herdefasında iki katı ölçü yaptığımı da atlamayayım :)) Bu tarifi mutlaka tereyağı ile yapalım, yapmayanları uyaralım ;)

4 yorum:

Ayris dedi ki...

Kurabiyelerin çok güzel görünüyorlar eminim tadları da öyledir. Ben zaten içinde ya da üstünde çörekotu olan herşeyi çok severim. Ellerine sağlık.

Adsız dedi ki...

Daha önce de demiştim; bu lezzetleri tadabildiğim için şanslıyım diye... Bu sefer sadece ben değil misafirlerim ve hatta Ankara da bulunan yakınlarım da tatdılar...Ve bu lezzete bayıldılar.Ellerine kollarına sağlık.Teşekkürler...

damak tadı dedi ki...

Çok nefis olmuş seninkilerde canım.Şekillerinide farklı yapmışsın harika bir sunum elde etmişsibn bence ellerine sağlık..
Tereyağı ile yapılınca bu tür çörekler ve kurabiyeler tadına doyum olmuyor..))Tekrar afiyetler olsun..

Sevgiyle,

Evcilik Lezzetler dedi ki...

Özgün'cüm teşekkürler yorumun için, Çok memnun oldum tanıştığımıza :))
Deniz afiyetler olsun senin o muhteşem masanda lezzet buldular :))
Gül'cüm teşekkür ederim hem yorumun hem paylaşımın için tuzlu kurabiyeyi klasikleştirmekten çıkardık sayende :))
Sevgiler